Създаването на един добър уеб сайт е първата, но не единствена крачка, по пътя на завоюване на нови пазарни ниши и израстването на Вашия бизнес в Интернет.

Вашият уеб сайт може да Ви донесе много нови клиенти. Вашият уеб сайт е лицето на фирмата Ви в Интернет и място за срещи с клиенти и партньори. Чрез него, те ще Ви открият по-лесно, отколкото във Вашия офис.

Предлагаме изработката на лични, бизнес, уеб сайтове тип "визитка", каталози, онлайн магазини, фейсбук микросайтове, електронни вестници и списания.

Ние ще подходим индивидуално за всеки конкретен случай за да удовлетворим Вашите изисквания.

Изпратете запитване на : sgwebmasters@bestgearhunting.com

Създаване на php.ini файл

Как да създадем собствен (не-системен) php.ini файл ?

В началната директория /home/ на всеки хостинг акаунт ще намерите системен php.ini файл. В него можете да промените стойности на php директивите, както и да активирате допълнителни модули. Можете да го редактирате от файловия мениджър на вашия хостинг акаут или чрез обикновен текстов редактор.

Ако във вашия акаунт не е наличен php.ini файл в home директорията, можете да се свържете с отдела по Техническа поддръжка, за да бъде добавен такъв.

Друг вариант е да се създадете собствен php.ini файл. Това може да се направи посредством текстов редактор (Notepad, Wordpad и т.н.), като във файла трябва да включите минимум следното съдържание:

-------------------------------

error_log=error_log

log_errors=On

error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE

expose_php = Off

output_buffering = Off

max_input_time = 60

safe_mode=off

variables_order = "EGPCS"

extension_dir = "./"

------------------------------

Това са редове за съвместимост. Ако не бъдат добавени във файла, това може да окаже влияние върху нормалната работата на приложенията, разположени на хостинг акаунта.

На адрес http://www.php.net/manual/en/ini.php може да проверите кои директиви могат да бъдат персонализирани и дали могат да бъдат използвани в собствен (не системен) php.ini файл.

php.ini файлът има действие само за директорията, в която се намира.

Как php.ini файлът да важи за дадена директория и за всички нейни под-директории?

Стандартно php.ini файла има действие само за директорията, в която се намира. За да има действие в цяло дърво от под-директории, редактирате .htaccess и в него добавяте:

SetEnv PHPRC /home/your_cpanel_username/php.ini

Важно: За your_cpanel_username е необходимо да въведете Вашето потребителско име за контролния панел.

По този начин php.ini файлът ще влияе за директорията, в която се намира, както и за всички поддиректории. Ако сте разположили php.ini файла в друга директория, е необходимо да опишете в .htaccess файла пътя до нея. Можете да проверите новите стойности, които са зададени, като извикате функцията phpinfo().

Забележка: Възможно е на сървъра, на който се намира Вашия хостинг акаунт, да не се поддържа описаната функционалност и описаният метод да не работи коректно. Ако срещате проблеми с необходимите настройки и коректната работа, обърнете се към отдела на Техническа поддръжка на вашия хостинг доставчик.


Няма коментари:

Публикуване на коментар