Създаването на един добър уеб сайт е първата, но не единствена крачка, по пътя на завоюване на нови пазарни ниши и израстването на Вашия бизнес в Интернет.

Вашият уеб сайт може да Ви донесе много нови клиенти. Вашият уеб сайт е лицето на фирмата Ви в Интернет и място за срещи с клиенти и партньори. Чрез него, те ще Ви открият по-лесно, отколкото във Вашия офис.

Предлагаме изработката на лични, бизнес, уеб сайтове тип "визитка", каталози, онлайн магазини, фейсбук микросайтове, електронни вестници и списания.

Ние ще подходим индивидуално за всеки конкретен случай за да удовлетворим Вашите изисквания.

Изпратете запитване на : sgwebmasters@bestgearhunting.com

Качване на уеб сайт

Може би си задавете въпроса:

Как да кача сайта си на сървър?

Има два варианта за качване на файлове и директории на сървъра за който сте си платили хостин: чрез FTP (file transfer protocol) клиентска програма иличрез контролния панел (cPanel) на Вашия хостинг акаунт.

Ако искате да качите наведнъж много файлове и да запазите подредбата им в съответните директории, така както са на Вашия локален компютър, е най-добре да използвате FTP клиентска програма.

Едни от най-разпространените програми са: SmartFTP, CuteFTP, FileZilla и др. Първите две FTP клиентски програми са платени, а FileZilla е open source, безплатна FTP програма, която може да се свали и инсталира от всеки без заплащане и лиценз. Последната версия на FileZilla можете да свалите от ТУК , като има възможност за инсталацията да изберете български език.

Как да настроите и ползвате някои от най-разпространените FTP програми, може да видите тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар