Създаването на един добър уеб сайт е първата, но не единствена крачка, по пътя на завоюване на нови пазарни ниши и израстването на Вашия бизнес в Интернет.

Вашият уеб сайт може да Ви донесе много нови клиенти. Вашият уеб сайт е лицето на фирмата Ви в Интернет и място за срещи с клиенти и партньори. Чрез него, те ще Ви открият по-лесно, отколкото във Вашия офис.

Предлагаме изработката на лични, бизнес, уеб сайтове тип "визитка", каталози, онлайн магазини, фейсбук микросайтове, електронни вестници и списания.

Ние ще подходим индивидуално за всеки конкретен случай за да удовлетворим Вашите изисквания.

Изпратете запитване на : sgwebmasters@bestgearhunting.com

SEO оптимизация

Оптимизацията за търсачки като Google, Yandex, Yahoo и Bing и онлайн маркетинга, са основните елементи в развитието на нов или съществуващ уеб сайт. Ние от SG Webmasters гарантира на своите клиенти, че оптимизацията, която предлагаме, е една дългосрочна инвестиция, имаща за цел да открие нови пазари и клиенти пред бизнеса им. След консултиране и планиране, ние ще разработим стратегия за Вас, базирана на следните техники:

  • Изследване на ключовите думи, свързани с Вашата дейност и създаване на правилния баланс между ключовите фрази и доброто послание към потребителя.
  • Изработка на сателитни сайтове за повишаване на трафика към Вашата основна страница.
  • Изграждане на връзки и подобряване на връзките от други сайтове.
  • Редакция на текстове в сайта, което ще помогне за по - доброто лансиране в световните търсачки.
  • Популяризиране на бизнеса ви в социални мрежи като: Facebook, Twitter и Linked.

Най-лесно е заплащането на клик и платената реклама, но в условията на настоящата икономическа ситуация , това е неизгодно за бюджет. SEO оптимизация гарантира, че Вашите текущите разходи за реклама, са сведени до минимум и добре инвестирани. Ще получите сравнително бърз резултат в дългосрочен план.

Ако искате да обсъдим какво може да бъде направено за Вашия бизнес, за да бъдете една стъпка пред конкуренцията, свържете се с нас.

sgwebmasters@bestgearhunting.com




Няма коментари:

Публикуване на коментар