Създаването на един добър уеб сайт е първата, но не единствена крачка, по пътя на завоюване на нови пазарни ниши и израстването на Вашия бизнес в Интернет.

Вашият уеб сайт може да Ви донесе много нови клиенти. Вашият уеб сайт е лицето на фирмата Ви в Интернет и място за срещи с клиенти и партньори. Чрез него, те ще Ви открият по-лесно, отколкото във Вашия офис.

Предлагаме изработката на лични, бизнес, уеб сайтове тип "визитка", каталози, онлайн магазини, фейсбук микросайтове, електронни вестници и списания.

Ние ще подходим индивидуално за всеки конкретен случай за да удовлетворим Вашите изисквания.

Изпратете запитване на : sgwebmasters@bestgearhunting.com

Проблем с Internal Server Error, Error 500

Често срещан проблем е, когато вместо страницата, която очаквате да се зареди, на дисплея се изпише:


Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@domain.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Тази грешка може да се получи по няколко причини. Конкретната причина, може да установите като отидете в контролния панел/ CPanel, меню "Error Log". Там ще видите последните 300 грешки възникнали при работата на вашия сайт.

  1. Правата на файла, който се опитвате да изпълните са такива, че и други освен собственика могат да пишат в него. В този случай в Error Log-а ще видите съобщение подобно на това:

    [2006-09-20 20:21:47]: error: file is writable by others: (/home/username/public_html/pyt/do/faila/fail.php).

    За да поправите грешката, препоръчително е да сложите права на файла: 644. Това може да направите през контролния панел или с FTP клиент програма /например
    FTP клиент FileZilla /, който използвате.
  2. Правата на директорията, в която се намира файла са такива, че и други освен собственика могат да пишат в нея. В този случай в Error Log-а ще видите съобщение подобно на това:

    [2006-09-20 20:20:53]: error: directory is writable by others: (/home/username/public_html/pyt/do/faila).

    За да изчезне грешката, препоръчваме да сложите права на директорията: 755. Това може да направите през контролния панел или
    с FTP клиент програма /например FTP клиент FileZilla /, който използвате.

Няма коментари:

Публикуване на коментар