Създаването на един добър уеб сайт е първата, но не единствена крачка, по пътя на завоюване на нови пазарни ниши и израстването на Вашия бизнес в Интернет.

Вашият уеб сайт може да Ви донесе много нови клиенти. Вашият уеб сайт е лицето на фирмата Ви в Интернет и място за срещи с клиенти и партньори. Чрез него, те ще Ви открият по-лесно, отколкото във Вашия офис.

Предлагаме изработката на лични, бизнес, уеб сайтове тип "визитка", каталози, онлайн магазини, фейсбук микросайтове, електронни вестници и списания.

Ние ще подходим индивидуално за всеки конкретен случай за да удовлетворим Вашите изисквания.

Изпратете запитване на : sgwebmasters@bestgearhunting.com

Google Drive is the new home for Google Docs







Здравейте,
Пишем Ви, за да Ви уведомим за важни промени в Google Docs.



Google Диск е новият дом за Google Docs


Това означава, че 15-файлове, които притежавате, ще бъде на разположение в устройство, и имате достъп до тях по всяко време на drive.google.com . Вие все още може да направи всичко, което може, преди, като създавате, споделяте и да си сътрудничат с Google документи, електронни таблици и презентации. Сега можете да получите достъп до нещата си навсякъде, намиране на файлове по-бързо, и да работят с други уеб приложения.



Достъп нещата си навсякъде.

С Drive, всичките си неща в облака, така че можете да получите достъп до него, където и да се намирате. И с диск настолни и мобилни приложения, това е много по-лесно да качвате и синхронизирате вашите файлове във всичките си устройства. Устройство е на разположение за Mac, PC, Android, iPhone и IPAD устройства.


Търсене на файлове по-бързо.

Потърсете файлове по ключова дума и диск търсения всичко - дори и текста в рамките на сканираните документи или снимки, без всякакъв текст изобщо. Устройството също така идва с опростена навигация, за да ви помогне да организирате по-добре на вашите файлове, и има нов изглед на мрежата, за да ви помогне да видите миниатюри с един поглед. Научете повече за новия облик и как да намерите вашите файлове.


Отвъд Google Docs,
Диск сега работи с други уеб приложения.

Google Docs вече са съхранявани в Google Диск, така че можете да продължите да работите с други хора в реално време на документи, електронни таблици и презентации. Освен това, устройството е интегриран с нарастващия брой на трета страна приложения , така че можете да направите неща, като изпращане на факсове, редактирате видео и създаване на уебсайт примерни оформления на едно място.

Няма коментари:

Публикуване на коментар